ZAKLJUČEK CICI PLANINCA PD TREBNJE IN ZAHVALA DONATORJEM

V sredo, 19.06.24 smo se Cici planinci PD Trebnje zbrali še zadnjič v tem šolskem letu pri ribniku Blato. Ta aktivni sprehod je bil malo drugačen…

Zaključka se je udeležilo res veliko število naših najmlajših članov PD Trebnje. Skupaj s starši, babicami in dedki, smo se kljub vročemu dnevu, odpravili na sprehod okoli ribnika. Med potjo smo dobro pazili na varnost otrok in opazovali življenje ob vodi.

Ko smo zaključili s sprehodom, so se otroci usedli v senco in preko kamišibaja poslušali zgodbico Piki gre na počitnice.

Nato je sledil svečani del….vsak otrok je dobil še zadnji žig v svojo knjižico ter za spomin na prvo leto Cici krožka še majčko s kratkimi rokavi, katero je vsem otrokom doniral Avto Slak Trebnje.

Ob zaključku prvega leta krožka CIci planinec, bi se iskreno še enkrat zahvalila vsem, ki so me na tej novi poti podpirali, predvsem  člani planinskega društva Trebnje, ki so podprli idejo o nastanku krožka, mi stali ob strani in ponudili pomoč, ko sem jo potrebovala…

Iskrena hvala donatorjem, ki so mi hitro priskočili na pomoč….Avto Slak Trebnje, Pekarna Vrhtrebnje z Matjažem Novakom, Občina Trebnje, Dana Mirna in predvsem še posebna zahvala Kopo d.o o.  Mirna ter ga. Barbari Kolenc, ki mi je omogočila nakup rekvizitov s katerimi bom popestrila aktivne sprehode v naslednjem šolskem letu.

V prvi vrsti pa gre zahvala staršem predšolskih otrok, ki so videli pomen gibanja otrok v naravi, v gozdu, ki je čisto blizu nas in otrokom, ki vedno pridejo polni veselja in energije.

Cici planinci odhajamo na počitnice. Te naj bodo brezskrbne, vesele in polne novih doživetij.

Vidimo se v jeseni. O datumu srečanja vas pravočasno obvestim.

Brigita Jenkole, izvajalka Cici krožka PD Trebnje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja